“Dernek başkanımızın ve yönetimin her zaman yanındayız”

Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği’nde yapılan kongrede başkanlığa seçilen Ramazan Gül’e en büyük destek uzun yıllar dernek başkanlığı yapan Ali Öztürk’ten geldi.

Derneğin eski başkanı Ali Öztürk “Dernek başkanımızın ve yönetimin her zaman yanındayız” diyerek büyük centilmenlik örneği gösterdi.

Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçilen Ramazan Gül de, aldığı bu moral destekle yönetimiyle birlikte Çatalca’da bulunan tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin yanı sıra kamu kurumlarını ziyaret ederek heyecanı ve azmini ortaya koydu.

Hakan Yürük Dış İlişkiler Sorumlusu oldu

Rumeli Balkan Federasyonu’nda görevli Hakan Yürük ise ÇATRUDER Dış İlişkiler Sorumlusu olarak görevlendirildi. Hakan Yürük derneğin dış ilişkilerinde daha aktif olması konusunda destek verecek.

“Çalışmalara destek sunmaya devam edeceğiz”

Eski başkan Ali Öztürk, Ramazan Gül’ün ve yönetiminin her zaman yanında olduğunu belirterek, “Dernek başkanımızın ve yönetimin her zaman yanındayız. Derneğimizin faaliyet ve çalışmalarında elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ali öztürk
Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği eski başkanı Ali Öztürk

 

“Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum”

Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Gül dernek hakkında bilgiler vererek, “Derneğimizin aktif çalışmaları ve etkinlikleri devam edecektir. Üyelerimizin ve yönetimimizin de desteğiyle bu çalışmaları devam ettireceğiz. Ayrıca her zaman desteğini bizlerden esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yönetimde şu isimler yer alıyor;

Başkan Ramazan Gül, Başkan Yardımcısı Erdoğan Atlas, Sayman İbrahim Erdoğan, Yazman Gökçen Balcı, Ufuk Öcak, Gökhan Aytekin, Mutlu Çakır, Fatih Kırtaş ve Volkan Çavuş.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalcalı TLB’lilerden Terör Protestosu

Sıradakini Oku

THK Çatalca’da yeni bir sayfa açtı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir