Çatalcalı TLB’lilerden Terör Protestosu

Türkiye Liseliler Birliği (TLB) Çatalca üyeleri, başta Ankara olmak üzere doğu ve güneydoğudaki terör olaylarını, basın açıklaması ile kınadı.
TLB Çatalca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teröre Lanet, Şehitlere Saygı” Basın açıklaması Çatalca Cumhuriyet Meydan’ında TLB Çatalca İlçe Başkanı İsmail Erdoğmuş tarafından okundu.

 

TLB Çatalca İlçe Başkanı İsmail Erdoğmuş tarafından okunan basın açıklamasında, “Güvenlik güçlerimizin milletinden almış olduğu güç ile, Amerikan’ın kara gücüm dediği bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yürüttüğü mücadele ülkemizin Ordu-Millet anlayışını bir kez daha ortaya koymuştur. Bu topraklarda, başta Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleşen Türk Devrimi olmak üzere tüm devrim birikiminde ordu belirleyici olmuştur. Çünkü Mehmetçik bizden, biz Mehmetçikten ayrı değiliz. Amerika’nın paralı askerlerindeki anlayış bizde yok. Bizim abimiz Mehmetçik, babamız, kardeşimiz, komşumuz Mehmetçik. Yüreğimiz Mehmetçikle birlikte çarpmaktadır. Bölücü terör bildiğiniz üzere 2gün üst üste kanlı eylemlerini gerçekleştirmiş ve toplamda 37 şehit vermiş bulunmaktayız. Buradan Çatalca halkı adına açıklama yapan gençlik olarak başta ailelerine ve ardından milletimize başsağlığı diliyoruz. Buradan herkesi önce saygı duruşunda ve ardından İstiklal Marşımızı okumaya davet ediyorum” dedi.

“Türk Gençliğinin Kararlılığını Unutmasınlar”
TLB Çatalca ilçe başkanı İsmail Erdoğmuş saygı ve İstiklal Marşının okunmasının ardından sözlerini şöyle devam etti, “Atatürk’ün sözünü hatırlamakta fayda var. Diyor ki Mustafa Kemal Atatürk şehitler için, “Siz toprağa değil kalplere gömüldünüz, bu vatan için öldünüz” Bölücü terör son çırpınışlarını yapmaktadır. Büyük Türk milleti düşmanlarına karşı hep birlikte kıyam etmiş ve zaferler sonuçlanmıştır. Biliyoruz, bu kanlı eylemlerin sorumluları Atlantik’ten bas bas bağırmaktalar. Açıklamaları hiç samimi değil. İlk olarak onlar taziye mesajlarını yolluyorlar. Dalga geçmeye çalışıyorlar. Ancak hatırlasınlar 7 düvele nasıl meydan okuduğumuzu, Sevr-i nasıl paramparça ettiğimizi, unutmasınlar. Türk gençliğinin kararlılığını unutmasınlar. Türk gençliği olarak durmadan yorulmadan tek başımıza kalsak bile emperyalizmin kökünü kazımaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Türkiye’nin ordusuyla milleti el ele verdi, emperyalizmi de onun taşeronlarını da bir kez daha yerle bir ediyor, etmeye devam edecektir. Bunu hiç bir kuvvet engelleyemeyecek. Bin canımız olsa bini de vatanımıza feda olsun ama vatan sağ olsun” dedi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Üçlü Sacayağı Modeli İyi Tuttu

Sıradakini Oku

“Dernek başkanımızın ve yönetimin her zaman yanındayız”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir