Çırakoğlu: Yatırım Yapanlar En Az Yüzde 50 İle Yüzde 60 Arası Kazanacaktır

7 Haziranda yapılan genel seçimlerinde koalisyonun kurulamaması nedeniyle Çatalca ve Arnavutköy bölgesinde hareketli olan emlak sektörü durdu.
1 Kasım erken seçimlerin hemen ardından ise sektör yeniden hareket kazandı.
Seçimlerden önceki ve sonraki emlak piyasasını Bakoz İç Dış Ticaret ve Gayrimenkul Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Çırakoğlu catalcahaberleri.com’a değerlendirdi.
Çırakoğlu2
Bakoz İç Dış Ticaret ve Gayrimenkul Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Çırakoğlu 1 Kasım seçimlerinden sonra yatırımcıların yeniden bölgeye ilgi gösterdiğini belirterek, “7 Haziran seçimlerinden sonra koalisyonun kurulamaması nedeniyle işlerimiz olumsuz etkilendi. Ancak 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar çıkmasından sonra bütün sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektörü açıldı. İnsanlar yatırım yapmak için seçimin sonucunu bekledi. Bundan sonra daha iyi olacağını ve fiyatların tavan yapacağını düşünüyoruz. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Arnavutköy’e 3. Havalimanı yapılıyor. Bunun yanı sıra Kanal İstanbul, Yenişehir Projesi gibi projelerinde bu bölgeye yapılması planlanıyor. Bu projelerin komşu ilçe olan Arnavutköy’de yapılması Çatalca’yı da yakından etkileyecek. Ayrıca 3. Köprü bağlantı Arnavutköy ve Çatalca’dan geçmektedir. O yüzden Arnavutköy ve Çatalca bölgesine yatırım yapanlar en az yüzde 50 ile yüzde 60 arası kazanacaktır. Emlakçıların müşterilerine eksiksiz bilgi vermesi lazım. Özellikle iski, koruma, dereler, gibi yerlerin müşterilere anlatılması lazım. Alıcılarda alacak oldukları yerleri mutlaka araştırsın. Gelişi güzel alışveriş yapılmamalı. Eğer alıcılar düzgün bir yer alırlarsa her zaman kar edeceklerdir” dedi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca MHP ‘zafer sarhoşu’

Sıradakini Oku

CHP Çatalca’da Ses Var Görüntü Yok!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir