Çiftlikköy’de Atıcılardan Kıyasıya Mücadele

Çatalca Çiftlikköy Avcılar ve Atıcılar Derneği ‘trap atışları’ etkinliği düzenledi. Atışlara katılım yoğun olurken yarışmaya ilk defa bir bayan katıldı.

Çatalca Çiftlikköy Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Erol Güzel Trap atışlarının geleneksel olarak yapıldığını vurgulayarak, “Geleneksel olarak her yıl trap atışlarını gerçekleştiriyoruz. Bugünde katılım yoğun şekilde sağlandı. Bu atışlar aynı zamanda avcılar arasında kaynaşmayı ve tanışmayı sağlamaktadır. Derneklere desteği olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya çok teşekkür ederim. Yarışlara ilk defa bu yıl bir bayan katıldı. Atışlara bir bayanın katılması bizleri mutlu etti. İlk olmasına rağmen iyi atış yaptı. Çiftlikköy takımı yarışlarda 3. oldu. Biraz daha çalışmaları lazım sanırım. Tekirdağ Sultanköy’den Mehmet Atakan’ada katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Bir üzüntümü dile getirmek isterim. Çatalca avcılarını da burada aramızda görmek isterdik. Ama kendilerinin katılmaması bizleri üzmüştür” diye konuştu.

“Daha önce hiç silah kullanmadım”
Eşi Mahmut Akay ile birlikte atışlara katılan Gamze Akay, “Trap atışlarına Çorlu’dan katıldım. Daha önce hiç silah kullanmadım ilk defa şimdi elime aldım. Sadece eşimle sahilde balonlara atış yapmıştım o zamanda 5’de 4 vurmuştum. Eşimle birlikte buraya gelince bende denemek istedim. 15 atışta 4 vurdum. İlk denemeye göre iyi atış yaptığımı düşünüyorum. Başkan tarafından bir madalya verildi” dedi.

Dereceye girenlere ödül
Çiftlikköy Avcılar ve Atıcılar Derneği’nin düzenlediği trap atışlarına Çiftlikköy A Takımı, Çiftlikköy B Takımı, Yalıköy A Takımı, Silivri Merkez A Takımı, Silivri Merkez B Takımı, Silivri Merkez C Takımı, Silivri İhtisas Spor Kulübü A Takımı, Silivri İhtisas Spor Kulübü B Takımı, Belgrad Köyü A Takımı, Nakkaş Mahallesi A Takımı, Başakköy A Takımı, Gümüşpınar Köyü A Takımları katıldı. Düzenlenen yarışmada 1. olan Silivri A Takımı, 2. Silivri B Takımı, 3. İse Çiftlikköy A Takımı oldu. 1. ve 2. olan takıma birer oğlak ve kupa verildi. 3. olan takıma kupa ve bir kutu fişek verildi. Takım içi ferdi yarışmalarda Silivri’den katılan yarışmacılar Semih Kaşcı, İsmail Kovan, Murat Fındık dereceye girdi ve birer adet kupa verildi. Ferdi atışlarda ise Silivri’den katılan Emre Ekinor 1. olurken bir kupa ve bir oğlak, Çitlikköy’den katılan Yusuf Demir 2. olurken bir kupa ve bir oğlak, yine Çiftlikköy’den katılan Yalçın Urhan 3. olurken bir kupa ve bir kutu fişek kazandı.

 

Haber: Zafer Kara

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Kadın Çiftçilere Sertifika

Sıradakini Oku

Çatalcalı Milli Sporcudan Altın Madalya

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir