ÇATRUDER’den Eğitim Destek

Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği (ÇATRUDER) Eğitime Destek ve Katkı yemeği düzenledi.

Çatalca Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen geceye Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Nergiz Şahin Eteke, MHP Çatalca İlçe Eski Başkanı Niyazi Uyar, MHP Çatalca Meclis Üyeleri Ayhan Yıldırım, İrfan Sezer, CHP Çatalca ve İBB Meclis Üyesi Belgin Tezer, Ak Parti Çatalca ve İBB Meclis Üyesi Hüseyin Kahya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

“Öğrencilerimize sekiz ay boyunca burs vermeye devam etmek istiyoruz”
Eğitime Destek ve Katkı yemeğine katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Gül, “Cumhuriyetimizin 93. yılını coşkuyla kutladığımız 29 Ekim günü Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ile anıyoruz. Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Hepimiz bunun bilinci içindeyiz. 15 Temmuz darbe girişimini ve her türlü terörü kınıyor, lanetliyoruz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Dernek yönetimi olarak güzel işler yapma gayreti içindeyiz. Kapadokya turu düzenledik. Aziz şehitlerimiz için Cumhuriyet Meydan’ında lokma dağıtımı yaptık. Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine erzak yardımında bulunduk. 15 Temmuz darbe girişimde şehitlerimiz ve gazilerimiz için başbakanlığın açmış olduğu yardım kampanyasına katkıda bulunduk. Bu akşamki eğitime destek ve katkı yemeğimizin asıl nedeni 2016- 2017 öğretim yılında öğrencilerimize destektir. Otuz öğrencimize vermeyi hedeflediğimiz burstan yirmi altı öğrencimize Ekim 2016 itibariyle ilk burs taksitlerini ödedik. Bu öğrencilerimize sekiz ay boyunca burs vermeye devam etmek istiyoruz” dedi.

Belediyenin desteği sürecek
Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ise yaptığı konuşmada, “Hepimiz ülkenin şu anki zor sürecinin bilinci içersindeyiz. Bu zor günde mikrofonu alıp konuşmak çok kolay şey değil. Bugün Diyarbakır’da patlayan bir bomba ile şehit olan polislerimiz, şehit olan vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum, yaralılara acil şifalar diliyorum. Belediye Başkanımız bütün derneklerimize aynı şekilde bu akşam burada sunulduğu gibi desteklerini sürdüreceklerini ifade etmemi istedi” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Eğitime katkı sunanlara plaket takdimi yapıldı.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Nakkaş’da Kamulaştırma ve CHP Arnavutköy

Sıradakini Oku

Çatalca Karadenizliler El Ele

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir