ÇATALCA’NIN 39 MAHALLESİNDE KURBAN ATIK KUYULARI AÇILDI

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner vatandaşların sağlık, huzur, mutlulukla dolu bir bayram geçirmesi için ilçe genelinde bayram hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Ekipler tarafından ilçenin 39 mahallesine kurban atık kuyuları hazırlandı.

Çatalca’da Kurban Bayramı Tedbirleri Alındı

“Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli” diyerek, pandemi süresince gerekli tüm tedbirleri yoğun bir mesai harcayarak aldıran Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yaklaşan Kurban Bayramı içinde ekiplere gerekli tedbirleri aldırıyor.

Kurban atıklarının insan ve çevre sağlığına zarar vermemesi ve hijyen sağlanabilmesi için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, 39 mahallede tespit edilen muhtelif yerlere, kurban atık kuyuları açımı gerçekleştirildi. Vatandaşların kurban atıklarının toplanacağı bu kuyular yine belediye ekipleri tarafından kapatılarak bertaraf edilecek.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm ilçeye sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerken Kurban Kesim Merkezleri dışında kurban ibadetini gerçekleştirecek vatandaşların kurban atıklarını bu çukurlara atmasını özellikle ve önemle rica ettiğini belirtti.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

BAŞKAN ÜNER ‘ÇATALCA’MIZDA HER YOL ATA’MIZA ÇIKAR’

Sıradakini Oku

YENİ PAZAR YERİ DERT SATIYOR!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir