Çatalca belediyesi’nden topyekün çalışma

Çatalca Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan ekip mahallelerde çalışmalara başladı. Daha öncesinde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları sonrasında Çatalca Belediyesi personeli tarafından muhtarlar ve vatandaşlar ile yapılan görüşmeler sonrasında mahallelerdeki eksikler, sorunlar analiz edilerek buna uygun olarak çalışmalara başlandı. Oluşturulan takvim ile birlikte yerel halk ve yerel yönetici muhtarların beyanları sonrasında belirlenen eksikler için çalışmalar yapılacak.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilk durağı Bahşayış Mahallesiydi. Burada daha önceden belirlenen çalışmaları yapan ekipler; ağaçların budanması, katı atıkların toplanması, tamirat işlemleri, mahalle halkının rahatsız olduğu hurda araçların yerinden kaldırılması, yağmur sularının toplanmaması için büz koyulması gibi çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da Bahşayış Mahallesi’ne gelerek, burada çalışmaları yerinde takip etti ve vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı buldu. Bahşayış Mahallesi’nde başlayan çalışmalardan sonra Çatalca Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri diğer mahallelerde de çalışmalarına devam edecek.

 

İstanbul’un En Geniş Coğrafyasında Çalışmalar Devam Edecek

 

İstanbul’un %20.9’unu oluşturan yüzölçümü ile en geniş sınırlarına sahip olan Çatalca Belediyesi’nin ekipleri; Çakıl, Elbasan, Ovayenice, Muratbey, İzzettin, Nakkaş, Örcünlü, Kızılcaali, Gökçeali, Subaşı, Oklalı, İnceğiz, Kabakça, İhsaniye, Gümüşpınar, Aydınlar, Yaylacık, Hallaçlı, Binkılıç, Akalan, Kalfaköy, Başakköy, Çiftlikköy, Belgrat, Karacaköy, Karamandere, Yalıköy, Ormanlı, Hisarbeyli, Celepköy, Örencik, Dağyenice, Yazlıkköy, Çanakça ve Kestanelik Mahallelerinde oluşturulan program dahilinde çalışmalarına devam edecek.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Başkan Cem Kara Çatalca’nın Milli Sporcusu’nu Ağırladı

Sıradakini Oku

İzzettin halkı karar verecek, anıtı belediye yapacak

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir