Çatalca Belediyesi Karate Okulu Başarıya Doymuyor

23-24-25 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası ve WSF Dünya Kupası’nda Çatalca Belediyesi karate okulu öğrencileri 5 sporcuyla katıldıkları şampiyonadan rekorla döndüler.

Avrupa Şampiyonası’nda Çatalca’nın milli sporcusu Hasan Celal Yıldırım 2 altın madalya alarak kendi dalında rekor kırdı. Milli sporcumuz Hasan Celal Yıldırım rekorunu egale ederek, Avrupa Şampiyonası’nda hem kata dalında hem de kumite dalında şampiyonayı birinci olarak tamamladı.

 

Cem Kara Sporcuları Kutlarken

WSF Dünya Kupası’nda yine son 3 yılın rekortmeni olan Hasan Celal Yıldırım, Dünya Kupası’ndan da 2 altın madalya alarak ülkemizi sevince boğdu. Toplam 5 sporcuyla katıldığımız şampiyonada Hasan Celal Yıldırım 4 altın 1 gümüş, Onur Sefertaş 1 altın, Metin Aykaç 1 altın, Celal Baran 2 bronz, Begüm Gültekin de 1 bronz madalya aldılar. Başarılarından dolayı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’da sporcuları kutlarken, aynı başarıyı 27 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Marmara Cup Uluslararası Karate Turnuvası’ndan da beklediğini söyledi.

 

Başarılarını Taçlandırdılar

Öte yandan 7-8 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan İstanbul İller arası Altın Lig Karate Finali’nde de Çatalca Belediyesi şampiyon olarak tekdirleri topladı. Yaklaşık 3 aydır devam eden Karate Ligi’nde Çatalca Belediyesi karate okulu önce bronz lig, ardından gümüş lig ve altın lig finalinde altın madalya alarak başarılarına başarı kattı. Ekim ayında düzenlenen Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda rekor kıran Çatalca Belediyesi karate okulu İstanbul’da yapılan iller arası Karate Ligi’ni de kazanarak, başarılarını taçlandırarak takdirleri topladı.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca Devlet Hastanesi’nin Yeni Binası Hizmete Girdi

Sıradakini Oku

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Çatalca’da Anıldı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir