‘BÜYÜK MÜBADELE’ FARK YARATIYOR

Türkiye’de faaliyet gösteren yardım kuruluşları manevi değerlerin doruğa çıktığı mübarek Ramazanda ayında hem yurt içinde hem de yurt dışında ihtiyaç sahiplerine umut oluyor… İhtiyacı olanlara el verip umutları yeşerten Büyük Mübadele Derneği de Ramazan ayı münasebetiyle hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerine bir araya getirdi.

KALPLERE SICAK DOKUNUŞ

Kimsesizlerin kimi olan dernek uzattığı sıcak elleriyle kalplere dokunarak yüzleri güldürmeye devam ediyor. Ramazan’da gelenek haline getirdikleri gönül köprüsü yolculukları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Sabit Semiz, şu açıklamayı yaptı: “Her yıl elimizden geldiğince Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine destek oluyoruz. Tüm dünyayı etkileyen ve ülkemizi de derinden etkileyen Korona virüs salgını sebebiyle bu yardımlar bir kat daha önemli hale geldi. Dolayısıyla bu yıl da ihtiyacı olan kişilere yardım götürmek adımlarımızı daha da hızlandırdık. Desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz.”

“GÖNÜL KÖPRÜSÜ”NDEN GEÇEN GEÇENE…

Büyük Mübadele Derneği Çatalca Temsilcisi Mesut Dinç de hayırlı yolculuk hakkında şu ifadeleri kullandı: “Çatalca Temsilcisi olarak ilçe merkezi mahallerinde yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Ayrıca veresiye defterlerini kapattık. Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla çocukların giyim ihtiyaçlarını da karşıladık. Hizmetlerimiz bunlarla sınırlı değil elbet. Dernek olarak farklı kulvarlardaki çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz.”

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

İBB ÇATALCA’DA KORONA TEMİZLİĞİ

Sıradakini Oku

RUMELİ SİYASET DESTEK TURUNDA

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir