Yardım Eli Yaraları Sarıyor

Türkiye’de hizmet sunan birçok Sivil Toplum Kuruluşu (STK) bu Ramazan’da da uzattığı yardım eliyle mazlumların sofralarını bereketlendirdi. Büyük Mübadele Derneği de Ramazan ayında tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine sıcak elini uzattı.

Büyük Mübadele Derneği Çatalca Temsilciliği, Çatalca’nın 39 mahallesinde tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine kumanya desteği sağladı. Derneğin Dış İlişkiler ve STK’lardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Dinç yardımlaşmanın önemini şu sözlerle dile getirdi.

“Hatırlanmak önemli”
“Olay sadece kumanya ihtiyacı değildi. Ulaştığımız 143 insanımızın neredeyse tamamı yaşlılarımızdı. Tespitimiz şudur ki; getirdiğimiz kumanya kadar kapılarının çalınması hallerinin sorulması, kısaca ilgilenilmiş olmak onları daha da mutlu etti. Dostlar tespit ettiğimiz bu kişilerin tüm bilgileri şuan dernek kayıtlarında. Sizlerden naçizane ricam boş zamanınızda eş veya arkadaşlarınız ile birlikte dilediğiniz herhangi bir köyümüzde yaşayan bu yaşlılarımıza beş dakika bile olsa bir ziyaret gerçekleştirmeniz olacaktır. Eminim karşınıza çıkacak durumu görünce çok mutlu olacaksınız. İki günde yaptığımız bu çalışma yorgunluğunu bizlere edilen dualar ve verdiğimiz emeğin yerine ulaşması mutluluğu unutturdu.”

“İyi ki varsınız”
Dernek Başkanı Sabit Semiz’de Çatalca Temsilciliği’nin böylesine hayırlı bir çalışmasından dolayı teşekkür ederek, “Destek veren herkese Büyük Mübadele Derneği olarak sonsuz teşekkürler ediyoruz. İyi ki varsınız” açıklamasını yaptı.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Süleyman Girgin Çatalca Turunda

Sıradakini Oku

ÇATRUDER’den Geleceğe Yatırım

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir