Toprak Değer Kaybetmez

Genel seçimlerden sonra Arnavutköy ve Çatalca bölgesinde siyasi belirsizlik nedeniyle emlak sektöründe yaşanan gelişmeleri bölge esnafı gazetemize değerlendirdi.

Çakıroğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çakıroğlu Genel seçimler sonrası emlak piyasasını değerlendirerek, “Genel seçimler sonrası emlak piyasasında yüzde 10 15 civarında düşüş görünmektedir. Ama bu hiç engel değildir çünkü emlak piyasası değer kaybetmez. Yani toprak değer kaybetmez. Özellikle Çatalca bölgesi kesinlikle prim yapacaktır buna inanıyorum. Arnavutköy’de hükümetin kurulmasından sonra emlak piyasası canlanacaktır. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Endişeye gerek yok. Arnavutköy’den ve Çatalca’dan arsa alan vatandaşlar asla endişelenmesin. Arsaları prim yapacaktır sadece biraz beklemeleri gerekir. Hükümet kurulduktan sonra piyasa eski haline dönecektir. Kanal İstanbul yapılmasa bile 3. Havaalanı ve bölgenin imara açılması bölgeye zaten büyük bir prim kazandıracaktır” dedi.

“Yatırımda toprak asla kaybettirmez”

Erdönmez Gayrimenkul Danışmanı Nuri Bozkurt ise, “30 yıldır bu işi yapıyorum. Yatırımda toprak asla kaybettirmez. Ne olursa olsun mutlaka kazandırır. Yatırımcılarda bunun farkındadır. Özellikle bu bölgede alınan arsalar kesinlikle kaybettirmez aksine kazandırır. Bundan sonra daha güzel şeyler olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

“Yatırımcılar mutlaka kazanacaktır”

Bölgenin değerli olduğunu ifade eden Erdönmez Gayrimenkul Danışmanı Ali Osman Amaç, “Bölgemiz birçok proje yapılması sebebiyle büyük bir öneme sahiptir. Birçok yatırımcı yatırım yapmak için Çatalca ve Arnavutköy’ü tercih etmektedir. Seçimler dolayısıyla şuan bir kararsızlık vardır ancak hükümetin kurulmasıyla Çatalca ve Arnavutköy’e yapılan yatırımlara devam edilecektir. Belki de eskisinden daha fazla yatırım olacaktır. Bölgemiz zaten değerli bir bölgedir bu yatırımlar sayesinde daha da değerlenecektir ve yatırımcılar mutlaka kazanacaktır” şeklinde konuştu.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca Halkı Mülteci Kampına “Hayır” Dedi

Sıradakini Oku

Kağıttan Bin Turna Kuşu Projesi Çatalca’da

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir