STK’lar çözüm için “Varım” dedi

Çatalca Kent Konseyi, Belediyenin Meclis salonunda bir araya geldi. Çatalca’nın kültürel etkinliklerini ön plana çıkartacak olan ‘Erguvan Festivali’ hakkında fikir alış-verişinde bulunan Kent Konseyi üyeleri önerilerini sundu. Ardından Belediye Başkanı Mesut Üner ve Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Ahmet Rasim Yücel’de birer konuşma yaptı.

Çatalca Belediye Meclis Üyesi ve Çatalca Kent Konseyi Başkanı Ahmet Rasim Yücel konuşmasında önemli noktalara değindi:

Birlikte Çözecekler

“Kent Konseyimiz bildiğiniz üzere senede iki kez genel kurul yapmak zorunda. Bir ocak ayı, bir de eylül ayında. Onun dışında da bizler, Çatalca ile ilgili aniden çıkan bir sorunla çözebilmek amacıyla toplantı yapabiliriz. Onun için yükü sadece Belediye Başkanı’na ve yönetimine bırakmaktansa el birliği ile tüm STK’lar yüke omuz vermemiz gerekiyor. Hep birlikte omuz, omuza ilçemize ‘daha güzel hizmet nasıl yapılır’ı müzakere edeceğiz. Bugün toplanmamızın sebebi de 26 Ağustos’ta başlayacak olan ‘Erguvan Festivali’yle ilgili fikir alış verişinde bulunup varsa önerilerinizi almak.”

Birlikte Üretecekler

Parti rozetimizi bir kenara koyup hep beraber bu güzel ilçemizi yönetmek için yola çıktıklarını ifade eden Başkan Mesut Üner, şöyle konuştu:

“Kent konseyi başkanımızla istişare yaptığımızda Çatalcayı tek başımıza yönetme şansımız yok. İstanbul’un en büyük yüz ölçümü anlamında bir ilçesiyiz. Buradan Binkılıç’taki sorunu ya da Hallaççı’daki sorunu öğrenebilmemiz için sizin gibi STK’ların bize önerileriyle yürümemiz gerekiyor. 31 Mart’tan sonra bir seçim atlattık. Biz hep şunu söyledik Parti rozetimizi bir kenara koyup hep beraber Çatalca’yı yönetmek için yola çıktık. Çatalca Belediyesi olarak ama hükümetimizle ama büyükşehir belediyemizle beraber uyumlu bir şekilde çalışarak ilçemizde yapılabilecek hizmetleri alma noktasında nereye gidilecekse oraya giderek isteyeceğiz. Sorunları tek başımıza omuzlayamadığımızda gerektiğinde STK’larla birlikte hareket edeceğiz. Özetle Çatalca’yla ilgili ne dertlerimiz ne varsa hepsini birlikte isteyeceğiz.”

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Kurban Kesim Merkezleri Hazır

Sıradakini Oku

Çatalca Kurban Bayramına Hazır!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir