“SAĞLIĞINIZ VE SAĞLIĞIMIZ İÇİN GELMEYİN!”

Bahadır Sügür’ün haberine göre Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İstanbullulara seslendi. Üner, “Bu anlamda ailece hafta sonları ilçemize gelen vatandaşlarımıza da buradan sesleniyorum. Hem ailenizin, hem halkımızın sağlığı için evlerinizde kalın” dedi.

Başkan Üner Çatalca İlçesinin Mahallelerinde özellikle hafta sonu oluşan yoğunluk sebebi ile ilçeye gelenlere seslenerek ” Devletimizin yasakları doğrultusunda bugün itibari ile 20 yaş altı ve 65 yaş üstü herkese sokağa çıkma yasağı getirilmiştir. Bu anlamda ailece hafta sonları ilçemize gelen vatandaşlarımıza da buradan sesleniyorum. Hem ailenizin, hem halkımızın sağlığı için evlerinizde kalın. Özellikle bunu buradan duyurmak istiyorum, ilçemize girişlerde bunun kontrolünü gerçekleştireceğiz. Ve belirtilen tüm cezai hükümlerin uygulanmasını sağlayacağız.” Sözleri ile hafta sonu Çatalca ilçesine akın eden İstanbullu’lara seslendi.

Lütfen Evinizde Kalın!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tüm Çatalca Halkına ” Evde Kalın, Belediyemiz ve Devletimizin Tüm Kurumları Sizler İçin Görevinin Başında” sözleri ile seslenirken, Ülkemizde ilk vakanın görülmesi sonrasında ilçe halkının Evde Kal çağrılarına göstermiş olduğu duyarlılık için de teşekkür etti.

Çatalca’mız Duyarlı

Bugüne kadar çıkan tüm genelge, yönetmelik ve kararlara yüzde 95 seviyelerinde uyan Çatalcalılara Teşekkür eden Başkan Üner ” Bu süreci tüm ilçe olarak, gerek Sayın Kaymakamımız İnci Sezer Becel Hanımefendi, gerek polisimiz, gerek jandarmamız, gerek belediyemiz, gerekse tüm kurumlarımız ve en önemlisi Çatalca Halkı el ele vererek müthiş bir birlik beraberlik içerisinde en iyi şekilde yönetiyoruz. Ve ben inanıyorum ki ilçemiz olarak en az zararla bu süreci de atlatacağız. Ben tüm halkıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle devam edeceğiz. Sizler evde kalın, bizler sizler için çalışıyoruz demeye devam edeceğiz ve tüm gayretimizle sağlığınız için çalışacağız.” Sözleri ile Çatalca’ nın Tüm mahallelerinde gerekli önlemleri de sürekli almaya devam ettiklerini söyledi.

Sağlıkçılarımız Bu Sürecin Kahramanlarıdır…

Başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere tüm sağlıkçıların bu sürecin kahramanları olduğunun altını da çizerek ifade eden Başkan Üner ” Çatalca’mızda sağlık sektöründe hizmet veren başta tüm doktorlarımız, aile hekimlerimiz hemşirelerimiz, hasta bakıcılarımız, eczacılarımız, hepsi bugün için canlarını hiçe sayarak görev yapıyorlar. İlçe halkım ve şahsım adına onlara minnettar olduğumuzu bir kere daha ifade etmek istiyorum. Onlar bu sürecin kahramanlarıdır. Belediyemiz olarak her saniye yanlarında olduğumuzu da belirtmek isterim. Belediyemiz tüm imkanları ile sağlıkçılarımızın emrindedir” dedi.

Market, pazar ve diğer alışveriş yapılan noktalarda da gerekli tüm önlemlerin alındığını da belirten Başkan Üner ” Evde Kal Çatalca diyorum.” Dedi.

 

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

İKİ YAKA MÜBADİLLERE TARİHİ DERS VERİYOR!

Sıradakini Oku

İBB ÇATALCA’DA KORONA TEMİZLİĞİ

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir