Önder, “Çatalca’ya yatırım yapan kazanıyor”

Çatalca’nın önde gelen firmalarından olan Ençeroğlu İnşaat & Gayrimenkul, son yıllarda gayrimenkul sektöründe başı çeken ilçelerden olan Çatalca’da kurumsal anlayışı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veriyor.

Ençeroğlu İnşaat & Gayrimenkul’ün sahibi Nurettin Önder Çatalca’daki emlak sektörü ve Ençeroğlu İnşaat & Gayrimenkul olarak verdikleri hizmetler konusunda bilgi vererek yatırımcıları Çatalca’ya davet etti.

“Çatalca’da yatırım yapan kazançlı çıkacaktır”

Ençeroğlu İnşaat & Gayrimenkul’ün sahibi Nurettin Önder Çatalca’daki emlak sektörünü değerlendirerek, ” 3. Köprünün bağlantı yollarının Çatalca sınırları içinden geçmesi Çatalcaya ulaşımın kolaylığı sağlayacak. Halkalı Gümrüğünün Çatalca’ya taşınması ve Kiptaş konutlarının Çatalca’ya yapılması her geçen gün Çatalca ilçesinin değerini artırıyor. Bunların yanında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı geçtiğimiz günlerde Çatalca’ya metro sözü verdi. Yakın zamanda Çatalca’ya metro da gelecek. 2007 yılında Çatalca merkez dışında Oavayenice, Elbasan ve Çakıl’a doğalgaz geldi. Bu yıl sonuna kadarda İnceğiz, Kabakça ve İhsaniye köyleri de doğalgaza kavuşacak. Akalan, Subaşı, Oklalı, Kestanelik, Çanakça, Dağyenice, İzzettin ve Gökçeali için doğalgaz çalışması başladı. Çanakkale’ye yapılan köprünün bağlantı yolu yine Çatalca’dan geçecek. Komşu ilçemiz olan ve Çatalca’nın hemen yanı başında olan Arnavutköy’e yapılan projeler nedeniyle emlak sektöründe büyük bir artış yaşanıyor. Yeni havaalanı, Kanal İstanbul, modern Yenişehir, Kuzey Marmara otobanı gibi projelerin yapılması Çatalca’ya olan ilginin her geçen gün artmasına neden oluyor. Dünyanın konuştuğu 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul’un Çatalca’ya yakın olması Çatalca’nın önemini bir kat daha artıyor. İstanbul’un betonlaşması insanları yeşile hasret bırakıyor. Bu anlamda Çatalca İstanbul’un incilerinden olmaya aday. Çünkü Çatalca İstanbul’un trafiğinden ve yoğunluğundan bunalan vatandaşların yeşil ile iç içe yaşayabilecekleri bir ilçe. Ormanıyla, piknik alanlarıyla, deniziyle stres atabilecekleri bir yer. Çatalca’da yatırım yapan birkaç yıla kazançlı çıkacaktır” dedi.

“İstanbul Çatalca’ya doğru kaymaktadır”

Nurettin Önder İstanbul’un Çatalca bölgesine doğru kaydığını belirterek, “Projelerin yanı sıra Anadolu’dan devamlı göç alan İstanbul artık içinden çıkılmaz bir hal almıştır ve bu nedenle İstanbul Çatalca’ya doğru kaymaktadır. Çünkü Çatalca’da boş arazi çok fazla ve yerleşim alanı azdır. Bu da nüfus bakımından birçok ülkenin üzerinde olan İstanbul’un Çatalca’ya doğru kaymasına neden olmaktadır. Çatalca çok yakın bir zamanda İstanbul’un en gözde ilçelerinden birisi haline gelecektir. Bizde Ençeroğlu İnşaat & Gayrimenkul olarak Çatalca da yatırım yapmayı düşünen yatırımcılara yardımcı oluyoruz. Çatalca genelinde tam kapasite hizmet vermekteyiz. Gerek teknik altyapı gerekse isabetli ekspertiz analizleri ile gayrimenkul sektöründe fark yaratmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmaktayız. Seçkin portföyü müşterilerimiz için bir araya getirerek, çalışma ilkelerimiz gereği, doğru müşteriye doğru emlak, doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız” diye konuştu.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Türkiye’de inşaat sektörü büyüdükçe çevre kirliliği de artıyor

Sıradakini Oku

Mehmet Çoban, “Korkmadan Siyaset Yapmalıyız”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir