İstanbul’daki Gaziantepliler’den Göksu’ya Destek

İstanbul’da yaşayan Gaziantepliler kahvaltı toplantı da bir araya geldi.

 

Türkiye Gaziantep Dernekleri Federasyonu öncülüğünde düzenlenen kahvaltı programına, federasyona bağlı 20 dernek yöneticileri ve üyeler katıldı.

 

“Necati Göksu’ya her türlü desteği sağlayacağız”

Gaziantep dernekleri olarak ortak bir karar aldıklarını ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Aday Adayı Necati Göksu’ya destek vereceklerini açıklayan Federasyon Başkanı Mehmet Güçtekin, “Gaziantepliler ve iş dünyasının yakından tanıdığı sanayici Necati Göksu’ya her türlü desteği sağlayacağız. Göksu’nun aday olması halinde Ak Parti’ye güç katacağını ve mecliste daha güçlü temsil edileceğimizi düşünüyoruz. Kendisinin sanayicilik alanındaki tecrübelerini vekil olarak Ankara’ya taşıması ülkemiz adına önemli bir kazanım olacaktır” dedi.

 

“İçinizden bir kardeşiniz olarak sizlerin desteği bize güç verecektir”

Toplantıda konuşan İstanbul 3. Bölge Aday Adayı Necati Göksu’da aday adayı olmasında İstanbul’da yaşayan Gazianteplilerin ve sanayici dostlarının etkisinin büyük olduğunu belirterek “Sanayicilik geçmişim boyunca iş hayatının her kademesinde yer aldım. Sanayicimizin sıkıntılarını çok yakından biliyorum. Ekonomimizin bel kemiği konumundaki sanayicilerimizin mecliste daha fazla temsil edilmesi gerektiğine inanıyorum. İçinizden bir kardeşiniz olarak etkin federasyon üyelerimizin yani sizlerin varlığı desteği bize güç verecektir” diye konuştu.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca ve Silivri’ye Müjde

Sıradakini Oku

Batum, “Ön Seçimi Destekliyorum Ama Yetersiz”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir