İŞİNİ BİLEN KAYMAKAM!

2010 – 2015 yılları arasında Çatalca Kaymakamlığı yapan Nevzat Taşdan, Aykırı yaşamıyla medyaya düştü. Kaymakam Taşdan’nın ibretlik hikâyesini Pusulagazetesi.com.tr detaylıca işlemiş. İşte işini iyi yapan (!) Kaymakamdan anekdotlar: Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, sevgilisinden iki çocuk yaptı. Nevzat Taşdan, biri 13, diğeri 7 yaşlarındaki iki kız çocuğunu kendi nüfusuna kaydettirdi. Çevresindekilere ise çocukları, ‘Torunlarım’ diye tanıttı.

Çocukların yaşına bakılınca Nevzat Taşdan’ın bu ilişkiye Isparta Yalvaç Kaymakamlığı döneminde başladığı tahmin ediliyor. Çocukların biri Yalvaç Kaymakamlığı, diğeri İstanbul Çatalca Kaymakamlığı yaptığı sırada dünyaya geliyor.

Beş yıldır Zonguldak’ta Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak görev yapan Nevzat Taştan’ın iki çocuk yaptığı sevgilisi Ereğli ilçesinde ikamet etti. Nevzat Taşdan, sürekli Ereğli’ye gidip geldi. 30 Ağustos 2018 tarihinde Ereğli Kaymakamlığı’na vekalet ettiği dönemde 30 Ağustos’da çelenk koyma törenlerine katılamadı. Üstelik Ereğli’ye akşamdan gitti. Nevzat Taştan, törene geç kalışını “Törene katıldım, ancak 15 dakika geciktim. Sadece çelenk törenine katılamadım. Kaymakamlık makamındaki tebrikleri kabul töreni ve geçit törenine katıldım. Bir hata oldu, öngörülen bir sebeple çelenk törenine katılamadım. Vatandaştan özür diledim, Vali Ahmet Çınar’ı aradım özür diledim. 30 yıllık kaymakamım. Şu ana kadar meslek hayatımda böyle bir şey olmadı. İlk defa böyle bir şey oldu. Dün akşam Ereğli’de kaldığım doğrudur. Sabah yolda bir sıkıntı olmasın diye, araba arıza yapar, yolda kalırız diye akşamdan geldim. Ama aksilik sabahleyin aracın anahtarını bulamadım. Bu benim şahsi hatam kabul ediyorum. Ben işimi ciddiye alan bir insanım ama insanlık hali. Halktan özür diliyorum” şeklinde açıklamıştı.

Meğer Nevzat Taşdan o geceyi Ereğli’de nikahsız beraberlik yaşadığı iki çocuğunun annesi olan kadınla birlikte geçirmiş, sabah da törene yetişememişti. Hakkındaki iddiaların Pusula’da yer almasının ardından Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile görüşen Nevzat Taşdan, yıllık izne ayrılıp, izin dönüşü yürürlüğüne girmek üzere emeklilik dilekçesi verdi. Nevzat Taşdan’ın ilk evliliğinden iki erkek, bir kız çocuğu dünyaya geldi. Nikahsız yaşadığı sevgilisinden ise iki çocuğu oldu. Nevzat Taşdan’ın toplamda beş çocuğu bulunuyor. Pusula, Nevzat Taşdan dosyasını irdelemeye devam edecek. Nevzat Taşdan’ın sevgilisi ve evdeki Afgan bakıcıyla ilgili detaylar gelecek.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

CHP ÇATALCA KADIN KOLLARI “KADINA ŞİDDETE HAYIR” DEDİ

Sıradakini Oku

ÇATALCA GENÇLERİNDEN ÖRNEK BİR ÇALIŞMA DAHA

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir