HİZMET İÇİN BENDE VARIM!

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı ve Seyidoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necati Göksu hayatının büyük bölümün insana hizmet ile geçirdiğini belirtti. Göksu, “Anayasa’da daha özgür ve daha gelişmiş yeni Türkiye perspektifine katkı sunmak istiyorum” dedi.

 

60 yıllık şirketini Türkiye’de her noktada talep edilen bir marka haline getiren ve dünyada 25 ülkeye ihracat yapan Seyidoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necati Göksu, hayatının büyük bölümün insana hizmet ile geçirdiğini belirterek, “Mecliste sanayimizin yeni Türkiye yolunda daha gelişmesi için çaba sarf edeceğim. Ama bu yetmez bu dönem özellikle yeni Anayasa’nın ülkemize kazandırılacağı dönem olacak. Bu bağlamda ben de yeni Anayasa’da daha özgür ve gelişmiş yeni Türkiye perspektifine katkı sunmak istiyorum” diye konuştu.

“Yeni Türkiye Yeni Güç”

AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar içerisinde bulunan Göksu, Türkiye’yi dünya lideri konumuna getirmek için verilen mücadelenin her zaman yanında olduğunu belirterek Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Yeni Türkiye Yeni Güç” sloganıyla yenilikçi fikirleri ve projeleriyle temel sorunlarını çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Göksu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ceza evi süreci siyasete girme zorunluluğu doğurdu” dedi.

600 kişiye istihdam sağlıyor

Fabrikasının Arnavutköy bölgesinde olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Necati Göksu, Fabrikam Hadımköy’de, dolayısıyla Arnavutköy sanayisini temsil ediyorum. Meclis yolu açılırsa orada milletimizin ve özellikle de sanayicimizin sesi olacağım” diye konuştu. Yarım asırı geçen tarihiyle Seyidoğlu Şirketler Grubu, 60 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin her noktasında ve 25 ülkede faaliyetlerini sürdürüyor. Dünya standartlarında yer alan 12 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikalarında, 600 kişiye istihdam sağlıyor.

 

Necati Göksu Kimdir?

1951 yılında Gaziantep’te doğan Necati Göksu, Gaziantep’in önde gelen tüccarlarından Şıh Mehmet Göksu’nun oğludur. Çocukluk yılları  Gaziantep’in ilk çarşısı Elmacı Pazarında gıda ürünleri satarak geçti. İlk ve orta öğrenimini Gaziantep’te tamamlayan Göksu, ailesiyle birlikte 1967 yılında İstanbul’a yerleşti. 1972 ve 1985 yılları arasında ailesiyle beraber kurduğu Gaziantep Ticaret adlı firma ile Unkapanı ve Rami’de toptan gıda işi yaptı. 1985 yılında Baklavacı Seyidoğlu ile ortak olan Göksu, 1999 yılında ise helva ve tatlı alanında Seyidoğlu Gıda Aş. adlı kendi markasıyla üretime başladı. 12.000 m2’lik Hadımköy entegre tesislerinde 600 kişiye istihdam sağlayan Seyidoğlu Gıda A.Ş. 300’den fazla gıda mamulü üretip 25 ülkeye ihraç etmektedir.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ilk kuruluşundan bu yana davanın başarısı için canla başla hizmet eden Göksu, 1972 yılından bu yana ikamet ettiği Bahçelievler İlçesinde parti çalışmalarına her platformda destek sağlamıştır. Ak Parti’nin kuruluşuyla birlikte Bahçelievler ilçe teşkilatı yönetim kuruluna giren Göksu, Sosyal Hizmetler Komisyon Başkanlığı yürütmüştür. Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi üyeliği görevini 2004-2009, 2009-2014 dönenlerinde devam ettiren Necati Göksu, 20’den fazla sivil toplum kuruluşunda yönetici veya etkin üye olarak görev almıştır.

Sektörün sorunlarını ve çözüm yöntemlerini yakından tanıyan Göksu, Susam Tahin Helva ve Reçel Sanayicileri Derneği (SUTHER), Gıda Dernekleri Federasyonu (TGDF ), Tüm Restoranlar Lokantacılar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES), Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD), Mega Center Bayrampaşa İşletmesi gibi iş dünyası STK’larında sektör adına önemli faaliyetler göstermiş ve halen üst yönetiminde yer almaktadır.

Doğup büyüdüğü Gaziantep’in değerlerini İstanbul’da da yaşatmaya devam eden Göksu, İstanbul’da yaşayan 80 bine yakın Gazianteplinin yakından tanıdığı ve sevdiği bir kişidir. Göksu, İstanbul Gaziantepliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, Gaziantepliler Derneği Federasyon Başkanı Yardımcılığı görevlerini başarıyla tamamlamış ve halen Gaziantep’e dair tüm etkinliklerde öncü rolünü devam ettirmektedir.

Yardımlaşma, Spor ve Eğitim alanlarında pek çok projeye destek veren Göksu, Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen güreş şenliklerinde 2005 ve 2013 yılları arasında güreş ağası seçilmiş, pek çok okul ve spor tesisine de maddi manevi destekte bulunmuştur. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) başta olmak üzere İstanbul Ticaret Odası (İTO), Şekerli Mamül Sanayicileri Derneği (ŞEMAD),Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), İstanbul Gıda Toptancıları Derneği (İGTOD) ve Türkiye Gıda İş Verenleri Sendikası (TÜGİŞ) gibi çeşitli iş dünyası derneklerine üye olan Necati Göksu’nun yaptığı örnek çalışmalar ve başarıları 100’den fazla kurum ve kuruluş tarafından ödüle layık görülmüştür. Göksu, evli 3 çocuk ve 5 torun sahibidir.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Ballıbaba, “Çatalcalılar Derneğimize Sahip Çıkmalılar”

Sıradakini Oku

Çatalca ve Silivri’ye Müjde

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir