Gürcan: Ayaklar baş, başlar ayak olmuş

İstifa ettiği halde hakkında “görevden aldık” dedikodusu çıkaran bazı MHP’li yöneticilerin gerçeği yansıtmadıklarını ve tüm bu olumsuz olayların temelinde Meral Akşener’e destek çıkmak istemelerinin olduğunu ifade eden MHP Çatalca İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı Şengül Gürcan, yaşanan süreci gazetemize tek tek anlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Çatalca İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı Şengül Gürcan MHP Çatalca İlçe Başkanlığında yaşadığı sıkıntıları değerlendirirken “Ayaklar baş, başlar ayak olmuş” diyerek, hakkındaki iddialara ateş püskürdü.

 

“Yönetimden istifa ettik, insanlığımızdan istifa etmedik”

Kendisi hakkında birçok iftira atıldığını iddia eden Şengül Gürcan, “Ben Milliyetçi Hareket Partisi Çatalca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yaptığım sırada ilçe başkanım tarafından kadın kollarında kullanmam için bir bilgisayar verildi. Odamda tadilat oldu ve tadilat sonrasında başkanımın da izniyle çalınmaması için eve götürdüm. Daha sonra biz istifalarımızı verince bilgisayar bende kaldı. Kendisi bir telefon açıp bilgisayarı getir demek yerine sekretere arattı. Bende sekretere bilgisayarı senden almadım kim verdiyse o isteyebilir diye söyledim. Bunun üzerine benim evime ihbarname gönderdiler bilgisayarı getireyim diye. Biz orada aile gibiydik kendisi bir telefon açıp getir diyebilirdi, isteyebilirdi. Bunların dışında yönetimdekilerin ukalalıkları var. Bilgisayarı çaldı getirmiyor, eve götürdü diye şahsıma ithamları oldu. Ayrıca partinin parası kayboldu diye benim üstüme iftira atıldı, parayı ben çalmışım. Ben hem kadın kolları başkanı, hem kadın kolları komisyon başkanı, hem de yönetimde yöneticiydim nasıl böyle bir iftira atarlar. Bunların kanıtlanmasını istiyorum. Kanıtlanmadığı takdirde ben savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Ben buna kararlıyım madem iftira atıyorlar hırsızım diye çıkarsınlar ortaya, kanıtlasınlar. Biz yönetimden istifa ettik, insanlığımızdan istifa etmedik” dedi.

 

“Siz eşinizi getiremezseniz hangi kadın gelir”

Şengül Gürcan parti adına çalıştıklarını belirterek, “Yok CHP’ye geçmişim daha neler, neler. Biz halen Milliyetçi Hareket Partisi’ndeyiz ve orada olmaya devam edeceğiz. Biz parti için uğraşıyoruz şahıs adına orada değiliz. Oradaki bazı ukalalar daha dün partiye gelip de aman facebook hesabımı kapatayım, işe gireceğim kimse MHP’li olduğumu anlamasın diyen kişiler şimdi konuşuyor. Yani ayaklar baş, başlar ayak olmuş. Biz yönetim olarak Meral hanıma imza verilsin diye toplandık. Bize şu söylendi ayın 15’ine kadar ihraçlar var, ihraçlar olmazsa biz partide olamayız, adam diye sokakta gezemeyiz dediler ama ne ihraçlar oldu ne bir şey oldu. Partide olamayız diyen kişiler şimdi teşkilat başkanı oldu. Bizim adımıza ilçe başkanı yönetim Meral hanıma imza verilmesini istemiyor demiş. Aksine ilk önce elimi kaldıran ben, ondan sonra Hüsnü abi oldu. Toplantıda ihraçlar olsun ondan sonra hep birlikte vereceğiz diye karar alındı. Ne ihraçlar oldu ne imza verildi. Hatta Ülkü Ocakları’nın kapatılacağı söylendi ne ocak kapatıldı ne ihraçlar oldu. Hiçbiri yapılmadı. Hüsnü abinin ve kadın kolları başkanı olarak benim görevimi yapamadığım gerekçesiyle görevden almaya kalktılar. Bende bunun üzerine hanginiz eşinizi buraya getirebildiniz ki ben başkasını getireyim dedim. Siz eşinizi getiremezseniz hangi kadın gelir? Biz 16 kişi noter kanalıyla yönetimden istifa ettik. Bizi görevden alamadılar biz istifa ettik. Şimdide kalkıp sağda solda görevden biz aldık diyorlarmış. Gerçeği yansıtmıyorlar” diye konuştu.

 

 

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Muhtarlar Derneği’nden Hayırlı Olsun Ziyareti

Sıradakini Oku

‘Olmayan bir yapıya tamirat izni verilmiş’

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir