Fidan Umuttur, Gelecektir

Milli Eğitim Bakanlığı ve Orman Bakanlığı’nın destekleri ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Bir Fidan Bin İstanbul’ kapsamında fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marş’ı okunması ile başladı.

İstanbul genelinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğinin en kapsamlısı Çatalca Çanakça Mahalle’sinde gerçekleştirildi. Okullarında öğrenim gören gönüllü 1000 öğrencinin katıldığı etkinlikte, öğrenciler 1000 adet fidanı toprakla buluşturmanın sevincini yaşadılar.

Etkinliğe; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Levent Özil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Etkinlik kapsamında 1000 adet fidan toprak ile buluşturulurken, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, toprağa fidan dikmesinin ardından alanda bulunan kumaşa el basmayı da ihmal etmedi.

Alanda bulunanlar ile yakından ilgilenen Başkan Mesut Üner, tören sonunda öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Pedallar Festival İçin Döndü

Sıradakini Oku

Başkan Mesut Üner’den Çatalca’ya Üniversite Müjdesi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir