Erol Taylan Güven Tazeledi

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Çatalca Şubesi 7. Olağan kongresini dernek merkezinde gerçekleştirdi.

 

Dernek merkezinde gerçekleşen kongreye, CHP Çatalca Belediye Meçlis Üyesi Metin Sezer, Trakya Bölgesi Belediye İş Sendika Başkanı Aziz Aktay, İzzettin Mahalle Muhtarı Erşen Ergun ve dernek üyeleri katıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Erol Taylan ikinci kez seçildi.

 

Teşekkür etti

Oylamanın ardından teşekkür konuşması yapan Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Çatalca Şube Başkanı Erol Taylan, “Çatalca Kırım Türkleri Derneği olarak Çatalca da yaşayan ve çevre ilçelerimizde yaşayan soydaşlarımız ile birlikte hareket ediyoruz. Derneğimize sahip çıkalım. Bugün bizleri 7. Olan kongremizde yalnız bırakmayan soydaşlarımıza kongremize gelen gelemeyen bütün soydaşlarıma ve beni ikinci kes başkanlığa layık gördüğünüz için her kese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Erol Taylan (Başkan), Zafer Tarkan, Servet Azamak, Hakan Ersoy, Baysal Ergun, Cem Aktay ve Soner Erkan seçildi.

Yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise Mehmet Taylan, Abdulmümin Olguner, Birol Çetinkaya, Ahmet Soyer, Ali Karacan, Vural Ersoy ve Deniz Cömert seçildiler.

Denetleme Kurulu üyeleri Asil Erşen Ergun, Av.Kübra Sezer ve Şükrü Erkan olurken,  yedek üyeler Kemal Erkan, Cemal Taylan, Ceyhun Köse olarak görev aldılar.

 

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Yalıköy Mahallesi’nde Park Yenileniyor

Sıradakini Oku

Efe’den Erkekliğe İlk Adım

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir