CHP ÇATALCA ÇOBAN’A EMANET

19 Ocak’ta yapılan kongrede Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca ilçe başkanı seçilen Mimar Mehmet Çoban görevi eski ilçe başkanı Halil Gök’ten devir aldı. Eski İlçe Başkanı Halil Gök ve yeni seçilen İlçe Başkanı Mehmet Çoban birbirlerine çiçek verdi. Gök, partinin mührünü ve anahtarını Çoban’a teslim etti. CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığına yeni seçilen Özlem Kutbay’da devir teslim törenine katıldı. CHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Çoban partililer ile ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı. Ardından partililer ile parti binasına yürüyerek giden Çoban yol boyunca vatandaşların hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

MİMARİ AÇILIM BAŞLADI

CHP Çatalca Eski İlçe Başkanı Halil Gök devir teslim töreninde bir konuşma yaptı. Gök, “Yeni göreve seçilen Sayın Mehmet Çoban’a hoş geldin diyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe başkanlığı çok önemli bir görevdir. Önümüzdeki dönemde Cumhuriyet Halk Partisi iktidara gelecek. Bu kadrolarla hep beraber omuz omuza vererek yöneteceğiz. Beş buçuk yıldır görev süremizde bizimle beraber, bizden önceki yönetimlerde görev yapmış bütün Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferlerine sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonrada görev alacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.”

YENİ BAŞKAN KUCAKLADI

CHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Çoban, “Bugün şimdiye kadar Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını taşımış, bu konuda emek vermiş mücadele vermiş ilçe başkanlarıma, belediye başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerine hepsine vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün bizler için çok önemli bir gün. Uzun bir mücadeleden geldik. Bu bir başlangıç hedef 2024’te iktidar olmaktır. Hedefsiz hiçbir ilçe örgütü hiçbir grup hedefsiz sonuna kadar yaşayamaz. Hedef koyacaksınız. Bizler en saf ve en temiz duygularla demokratik, katılımcı tüm üyelerin katkı sunduğu ilçe örgütü yaratacağız. Bu ilçe örgütü hepimizi iktidara taşıyacak. Birbirimizi seveceğiz, birbirimize saygı göstereceğiz. Birbirimizi dinleyeceğiz. Bu parti içersinde her türlü düşünceye yer var. Kimseyi dışlamayacağız. Bizler yönetim kurulu oluştururken aynı düşüncede aynı duyguları paylaşan arkadaşlar olmasını istedik. Biz eylemleri artık kapalı alanlarda değil sokaklarda yapacağız. Bir örgütün yaşayabilmesi için sokakta var olması lazım. Bundan sonrada çok rahatlıkla bize gelip her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz. Buna açığız. Bunu özellikle de istiyoruz. Aynı düşünceyi paylaşmaya biliriz. Benim söylediğim her şey doğru diye iddiamda yok. Oturucaz tartışacağız. Partimize tartışmayı ve konuşmayı aşılacağız. Partimiz Kemalist ve devrimci çizgisine geri gelecek.” Konuşmaların ardından Çatalca Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına yeni seçilen Başkan Mehmet Çoban ve partililer çelenk koydu. Ardından Saygı duruşun ve İstiklal Marşı okudu.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Pazar Esnafından Başkan Mesut Üner’e Teşekkür

Sıradakini Oku

MÜBADELENİN 97. YILI ÇATALCA’DA DÜZENLENEN ETKİNLERLE ANILDI

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir