Çatalca’da park ve bahçeler yenilendi

Çatalca Belediyesi, daha yaşanılabilir bir ilçe oluşturmak için çocuk parkları olmak üzere park ve bahçelerde yaptığı değişim vatandaşların beğenisini kazanıyor.

Çocuklarımız oyun oynayarak büyüsün

Yeşil ve eşsiz doğasıyla adından söz ettiren ilçenin bakımlı park ve bahçelere sahip olması hedefi ile temizlik, bakım ve onarım çalışmaları başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner; “Çocuklarımız parklarda gönüllerince oyun oynarken büyüsünler istiyoruz. Gündelik yaşamın stresini atmak isteyen vatandaşlarımızın birinci adresleri parklarımız olacak. Amacımız her yaştan insanımızın kullanabileceği çok amaçlı sosyal ve sportif mekanlar oluşturmak. Bu nedenle ekiplerimiz, parkların bakım ve onarım çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Çatalca’mızın park, bahçe, cadde ve bulvarlarının doğayla bütünlük içinde temiz ve bakımlı bir görünüme sahip olması için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.”sözleriyle konuya verdiği önemi ifade ediyor

Yapılan çalışmalar ilçemize ayrı bir güzellik katıyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, park ve yeşil alanların bakımlarını yaparken bir taraftan da bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Parklardaki eskiyen, yıpranan, kırılan bankları ve kamelyaları onarma, yenileme çalışmaları yapan ekiplerimiz aynı zamanda çocuk parklarının da tamirat, onarım, bakım ve boya çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalarla bakımlı hale gelen parklarda çocuklar gönüllerince oyun oynarken büyükler de hem dinlenme hem de spor aletleriyle açık havada spor yapma imkanı buluyor.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Personeli ile Aynı Sofrayı Paylaştı

Sıradakini Oku

Başkan Üner Gençlik ve Spor Bakanını Ziyaret Etti

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir