ÇATALCA’DA KAFTANCIOĞLU RÜZGÂRI ESTİ

Yeni binasına taşınan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çatalca İlçe Başkanlığı’na ziyaret turu devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, İl Başkan Yardımcıları Ufuk İnan ve Gökmen Güneş ile Çatalca’da bir dizi ziyarette bulundu.

CHP Çatalca İlçe Başkanlığını ziyaret eden İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İlçe Başkanı Mehmet Çoban, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililer ile bir araya geldi. Burada partililer ile sohbet etti ve yeni ilçe binasının hayırlı olmasını diledi. Ardından Çatalca Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Kaftancıoğlu, Muhtarlar Dernek Başkanı Ceyhun Koç ve muhtarlar ile dernek merkezinde bir araya gelerek, muhtarların sıkıntılarını dinledi. Ziyaret turuna devam eden Başkan Kaftancıoğlu, Çatalca Cumhuriyet Meydan’ında, çocuk istismarına karşı kampanya başlatan partilileri standa ziyaret etti.

İlçe Başkan Yardımcısı Sema Baykal’ın okduduğu basın açıklamasında şu önemli konulara vurgu yaptı: “Çocuk istismarına karşı farkındalığın artması ve istismarla mücadelenin hız kazanması için “Çocuk istismarı ile mücadele ve farkındalık haftasında” çocuklar için mavi kurdele tak kampanyamıza toplumun her kesiminden destek bekliyoruz. ‘Bu kurdele nedir?’ diye soranlara ‘taciz ve tecavüz edilen, istismara uğrayan, öldüren çocuklarımız için mücadele ediyoruz’ diyeceğiz. Bir çocuğun çıkaramadığı ses olmak zorundayız. Çocuklarımızı koruyacak ve çocuklara yapılan her türlü ihmal ve istismara ‘Dur’ diyeceğiz. Çocuklar susar, biz susmayacağız.”

Başkan Canan Kaftancıoğlu, basın açıklamasını dinledikten sonra geçtiğimiz günlerde yiyenini kaybeden Eski İl Başkan Yardımcısı Taşkan Uysal’a ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

BAŞKAN MESUT ÜNER VATANDAŞLARIN DAİMA YANINDA

Sıradakini Oku

ÇATALCA’YA ATATÜRK GÖRSELİ ÇOK YAKIŞTI

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir