Çatalca GYM Hayırlı Olsun

Çatalca’da çeşitli işletmeler açılmaya devam ediyor. Programı dahilinde açılan işletme sahiplerini bu mutlu günlerinde de yalnız bırakmamaya özen gösteriyor.
Çatalca’ya yeni kazandırılan işletmelerden birisi de Öğretmen Nevzat Tekin Caddesi’nde açılan Fitness Club Çatalca GYM’ydi. Açılışa Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Umut Oran, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Çatalca Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cem Kara, “2009 yılı öncesinde Çatalca’da böyle işletmeler veya herkesin rahatlıkla gidebileceği kafeler yoktu. Artık Çatalca büyümeye başladı ve yeni yeni ihtiyaçlar doğuyor. Bugün ilçemizde birçok spor salonu oldu. Ben bugün açacağımız spor salonu sahiplerine de başarılar diliyorum. Ayrıca Belediyemizin güreş takımına da sponsor oldukları için de tebrik ediyorum.” dedi.

Kadın-erkek, genç-yaşlı herkesin kayıt yaptırabileceği spor salonunda kardiyo, spinning antrenmanları için bisiklet ve yürüyüş makinaları, ağırlık çalışma grupları ve de plates, aerobik yapabilme salonu var.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Başarmak İstediler ve Başardılar

Sıradakini Oku

Çatalca’da Hamzalı Barajı Şimdilik Durduruldu!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir