Çatalca Belediyesi Ek Hizmet Binaları Hizmet Vermeye Hazırlanıyor

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın ve Meclis Üyesi Necati Dönmez Ek Hizmet binalarındaki çalışmaları denetledi. Kestanelik Mahallesi Ek Hizmet Binası, Çiftlikköy Mahallesi Ek Hizmet Binası, Karacaköy Mahallesi Ek Hizmet Binası ve Binkılıç Mahallesi Ek Hizmet Binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Başkan Mesut Üner’in vatandaşlara daha iyi ve daha hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına ‘Yerinde Yönetim, Yerinde Hizmet’ anlayışıyla başlattığı proje kapsamında, Kestanelik Mahallesi Ek Hizmet Binası açılışının ardından Çiftlikköy, Karacaköy ve Binkılıç mahallelerinde faaliyete geçmeye hazırlanan ek hizmet binalarında tadilat işlemleri tüm hızıyla devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda yapılan incelemelerin ardından köy kahvehanelerinde vatandaşlarla ile bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın ve Meclis Üyesi Necati Dönmez vatandaşlarla hasbıhal ederek, Başkan Mesut Üner’in selamlarını ilettiler.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

“Hoş Geldin Bebek, İlçemize Güzellik Kattın”

Sıradakini Oku

İBB’DEN İSTANBUL PİRİNCİNE DESTEK

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir