Başkan Mesut Üner’den Öğrencilere Destek

Çatalca’nın geleceğini gençlerle birlikte şekillendirmek için “Gençler Başkanla Buluşuyor” projesini başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, gençler için bir büyük projeyi daha hayata geçirdi. Üniversiteye hazırlanan öğrenciler “Sürekli Eğitim Merkezi” adı altında açılan kurslarda ücretsiz eğitim alabilecek. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için ilçede eğitime her türlü desteği veriyor.

Gençler Mesut Başkanla Buluşuyor

“Eğitim ve öğrencilerimiz bizim en öncelik verdiğimiz konulardan birisi” diyen Başkan Mesut Üner, ilçede eğitimin başarı seviyesini en üst düzeye çıkarabilmek hedefiyle kısa bir sürede birçok projeyi hayata geçirdi. “Gençlerimizin düşüncelerini, hayallerini, hedeflerini dinlemek, gençlerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek, hayallerine bir tuğla koyabilecek projelerle geleceklerine ışık tutmak istiyorum” sözleriyle “Gençler Başkanla Buluşuyor” projesini başlatan ve her hafta gençlerle Kültürevi’nde buluşan Başkan Mesut Üner, şimdi de Sürekli Eğitim Merkezi’ni kurarak üniversiteye hazırlanan öğrencilerin hizmetine sundu.

Öğrenciler ücretsiz yararlanabilecek

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin ücretsiz eğitim alabileceği 3 sınıftan oluşan Sürekli Eğitim Merkezi’nde 9 öğretmen ve 2 idareci ile kurs veriliyor. Öğrencilerin çalışmalarına büyük katkı sağlayacak projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Mesut Üner, Sürekli Eğitim Merkezi Projesine dair yaptığı açıklamada, Çatalca Belediyesi olarak öğrencilerin sosyal, kültürel, sportif, akademik hayat standartlarını daha yukarıya çıkarmak adına çalıştıklarını dile getirdi

Gençlerimizin hedeflerinin önünde engel kalmasın istiyoruz

“Bu projeye destek veren başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Erşahin’e ve ekibine, burada bu gençlerin hedeflerine ulaşması noktasında emek sarf eden tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuşan Başkan Mesut Üner sözlerinde, “Eğitime ve çocuklarımıza yapılan yatırımlar en önemli ve gerekli yatırımlardır. Sürekli Eğitim Merkezi Projemiz biz görevde olduğumuz sürece devam edecek ve başarılı, hedefi olan tüm öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmasına vesile olacak. Her geçen yıl bu projeyi daha da geliştireceğiz. Üniversiteye hazırlanan, üniversitede okumayı hedefleyen gençlerimizin önünde artık hiç bir engel kalmasın istiyoruz. Hedefe giden yolda başarmanın birinci kuralı çalışmak ve inanmaktır. Gençlerimiz hedeflerine çalışarak, ilçemizde açtığımız kurslarımızdan yararlanarak ulaşabilecekler. Bizlerde onların başarıları ile gurur ve mutluluk duyacağız. Bizleri düşünceleri, hedefleri, talepleri ve heyecanlarıyla yalnız bırakmayan bütün öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haftalık Kültürevi buluşmalarında Başkan Mesut Üner ile bir araya gelen öğrenciler Sürekli Eğitim Merkezini hayata geçirdiği ve kendilerine verdiği destek ve imkanlardan dolayı Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkürlerini ilettiler.

 

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Başkan Mesut Üner Çalışmaları Denetledi

Sıradakini Oku

Tarımda Kooperatifleşme Semineri

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir