BAŞKAN MESUT ÜNER, “ÇİFTÇİLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ”

DCIM100MEDIADJI_0029.JPG

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yaz aylarının başlaması ile çiftçilere destek olmak için ekipleri seferber etti. Ekipler mahallelerde tarla yollarının açılması çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner hasat zamanından önce tarla yollarının açılmasını sağlayarak çiftçilere destek oluyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerde, üreticilerin işini kolaylaştırmak için tarla yolu açma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Üner, “Tüm çiftçilerimizin hasadı bol, verimli ve bereketli olsun”

Çiftçilerin daima yanında olduğunu belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Emek, hayattaki en yüce değerlerden biridir. Emeğini alın teriyle yoğuran çiftçilerimizin daima yanında oluyor, tarlalarına giderken yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Hasat zamanından önce başlattığımız yoğun çalışmalarla tarla yollarını açıyor, çiftçilerimizin yıl içerisinde büyük emekler vererek ortaya çıkardıkları ürünlerine ulaşmalarını sağlıyoruz. Tarla yolları tarım makinelerinin kullanımına uygun hale gelirken, hasadın zamanında ve nakliyesinin sorunsuz şekilde yapılması ile ürün zayiatının en aza indirgenmesi sağlanmış oluyor. Tüm çiftçilerimizin hasadı bol, verimli ve bereketli olsun” ifadelerine yer verdi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

ÇATALCA’YA ATATÜRK GÖRSELİ ÇOK YAKIŞTI

Sıradakini Oku

ÇATALCAYA YENİ KAYMAKAM ATANDI

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir