AYAK OYUNU!

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan kulüpler anlaştığı futbolculara tek tek imza attırıyor. Amaç başarı için topu doksana takmak. Maalesef bazı uyanık başkanlar yaptıkları kongrede topu doksana takıyor! Nasıl mı?
Anlatalım…

***
Geçtiğimiz günlerde Çatalcaspor kongresini yapmış. Nasıl yapmış orasını bilen yok. Yapılacak kongrede üyelerden imza toplanması için bir kişi görevlendirilmiş. O kişide üyeleri teker teker gezmiş. İşi anlayanlar imza atmamış, anlamayanlar ise basmış imzayı.

***
Kongre yasal mı, değil mi? Ben işin orasında değilim. İnsan “Eski köye yeni adet” getirenleri görünce şu soruyu sormadan edemiyor. “Ayak oyunları”yla “Yasal kılıf”a sokulan “Kongre’nin neden Çatalcaspor üyelerinden ve Çatalca halkından gizli tutularak yapılmasının kime ne faydası olabilir?” Halbu ki, Çatalcaspor bugün üçüncü ligde oynayan başarılı bir takım. Bu başarıya rağmen, bu kongre neden gizli yapılır? Benim gibi herkesin de merak ettiği konu bu.

***
Kongre açık ve şeffaf yapılsaydı, mevcut yönetim tekrar kazanır mıydı? Tabii ki kazanırdı. Buna rağmen neden kongre açık ve şeffaf yapılmaz?!
Kulübün borcu mu var?
Ne kadar gelir elde etti?
Ne kadar harcama yaptı?
Bunların sorulmasından mı Çatalcaspor yönetimi kuşku duydu?
Bilmem… Kongrelerinizi yasaya göre uygun yapmış olabilirsiniz. Fakat kongreyi Çatalcaspor’a gönlünü vermiş insanlardan kaçırarak bir yere de varamazsınız.
Belki bu stratejiniz bugün sizi mutlu edebilir. Ya yarın!..

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

İzzettin’ne Gelen Kendini ‘Reset’leyecek

Sıradakini Oku

Kurban Kesim Merkezleri Hazır

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir