Avcılardan Yeni Hedef

Avcılar bu kez yeni hedeflere yöneldi. Çatalca İhsaniye Avcılar Derneği, “Tek Kurşun Duran Hedef ve Duran Şişe Atış Etkinliği” düzenledi. İhsaniye Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte avcılar yoğun ilgi gösterdi.

ETKİNLİKLERLE KENETLENİYORLAR

10 sene önce “Tek Kurşun Duran Hedef ve Duran Şişe Atış Etkinliği” düzenlediklerini belirten İhsaniye Avcılar Derneği Başkanı Mahmut Gündüz’ün açıklaması şöyle: “Bugün ikincisinin düzenliyoruz. Her zaman bir araya gelemiyoruz. İşte bu etkinliklerle hem birlik ve beraberliğimizi, hem de doğa sporumuzu yaşatıyoruz. Özetle dernek olarak, hem etkinlik yapalım, hem de avcı kardeşlerimiz bir araya gelsin istedik. Dolayısıyla bu güzel günde bir arada olmamızı sağlayan sponsorlarımıza ve katılım sağlayan tüm avcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

GELENEKLER YAŞATILIYOR

Uzun zamandır yapılmayan geleneksel şenliklerimizi tekrar geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını ifade eden Çatalca İhsaniye Muhtarı Muammer Alpullu, “Ben de dernekte ikinci başkan olduğumdan dolayı ve aynı zamanda Mahalle muhtarı da olduğum için avcı dostlarımızla bir araya gelelim, geçmişte kalan geleneksel şenliklerimizi canlandıralım istedik. Bizlere destek olan Sayın Kaymakamımıza, Çatalca Belediye Başkanımıza, İlçe Jandarma Komutanımıza ve Orman işletme Müdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

YARIŞMACILAR ÖDÜLÜ KAPTI

Düzenlenen Tek Kurşun Duran Hedef ve Duran Şişe Atışlarda dereceye girenlere, 1’nci gelene Pompalı Tüfek ve Kupa. 2’nci gelene Havalı Tüfek ve Kupa. 3’ncü gelene Gram Altın ve Kupa. 4’ncüye Av Yeleği. 5’nciye Tüfek Kılıfı verildi. Ayrıca program sonunda derneğe katkı ve destekte bulunanlara da plaket verildi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Ekrem İmamoğlu İle Siyaset Dili Değişti

Sıradakini Oku

Çatalca 20. Erguvan Festivaline Hazır!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir