Ak Partililer kızdı CHP’liler kınadı

CHP Çatalca Belediye Meclis Üyesi Remziye Arslanca’nın sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşım Ak Partilileri kızdırdı. Arslanca, “Parasını kaybeden fakir olurmuş, sevdiğini kaybeden aşık olurmuş, özgürlüğünü kaybeden esir olurmuş, şerefini ve namusunu kaybeden AKP’li olurmuş” yazılı bir fotoğraf paylaştı. Yapılan paylaşıma Cumhuriyet Halk Partililer de tepki gösterdi. CHP’liler, Remziye Arslanca’nın özür dileyip istifa etmesini istediler. Bu gelişmeler üzerine Remziye Arslanca bir basın açıklaması yaparak, “Adalet ve Kalkınma Partili arkadaşlarımızdan özür diliyorum” dedi.

Ak Partililerin yanı sıra kendi partisi CHP’den de tepki gören paylaşım nedeniyle yaptığı basın açıklamasında Remziye Arslanca şu ifadelere yer verdi, “Yaptığım paylaşımdan dolayı elbette pişmanım. Yaptığım resimli paylaşımın içeriğine tam olarak bakmadan yükledim. Hiçbir şekli ile bu tarz harekette bulunmadım. Fark ettiğim anda zaten sildim. Ama bazı arkadaşlar bunun resmini çekmiş ve bugün sosyal paylaşım ağlarında dolaşıyor. Sizin aracılığınız ile tüm Ak Partili arkadaşlarımızdan özür diliyorum. Talihsiz bir paylaşım oldu. Ancak yaptığım paylaşım partimi bağlamıyor. Ben bu istenmeden yapılan ve üzücü paylaşımı kendi sayfamda yaptım. Ne mensubu olduğum partimin resmi sayfasında ne de meclis üyesi olduğum belediyemin herhangi sayfasında yapmadım. Kimse bu konuyu siyasi mecraya çekmesin. Tekrar ediyorum, ben bu paylaşımın ne anlama geldiğini anladığım an itibari ile anında sildim. Pişman olduğum için sildim ve yine tekrar ediyorum ki tüm Adalet ve Kalkınma Partililerinden özür diliyorum” dedi.

Öte yandan CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da olay üzerine ortak yazılı bir basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Halil Gök ve Belediye Başkanı Cem Kara, “Remziye Arslanca’yı bu davranışından dolayı kınıyoruz” açıklamasında bulundular.

CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ortak yazılı basın açıklamasında ise şunlara yer verildi; “Hangi ruh hali ile yazdığını ve paylaştığını ancak farkına vardığında kendisinin de büyük üzüntü yaşadığını ve pişmanlık duyduğunu bildiğimiz CHP meclis üyemiz Remziye Arslanca’nın bu paylaşımları Çatalca CHP İlçe Başkanı ve Çatalca Belediye Başkanı olarak bizleri derinden üzmüştür. Demokrasimizin vazgeçilmez unsurları da siyasi partilerimizden bir tanesi olan Adalet ve Kalkınma Partisi ve onların değerli destekçilerine söylenen bu düşünceler bizlerin ve mensubu olduğumuz Cumhuriyet Halk Partisinin tasvip edip onaylayacağı kelimeler olamaz ve asla olması da mümkün değildir. Hiçbir şekilde onaylamadığımız bu sözleri paylaşan ve sonrasında pişmanlık duyan meclis üyemiz Remziye Arslanca’yı bu davranışından dolayı kınıyoruz” denildi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca’ya Hırsız Dadandı

Sıradakini Oku

Vatan sana minettar atam!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir